Aceton

Nazwa: Aceton

Synonimy: Propanon

Gatunek: Czysty

Czystość: 100%

Wzór chemiczny: C3H6O

Bezbarwna ciecz o właściwościach odtłuszczających i czyszczących.

Aceton jest powszechnie stosowanym rozpuszczalnikiem organicznym o dużej skuteczności.

Oferowany przez nas czysty aceton ma zastosowanie w kosmetyce przy usuwaniu lakieru np. z paznokci, tipsów itp. Rozpuszcza ozdoby akrylowe, a także warstwy nałożonego żelu hybrydowego. Wydajny i niezawodny tzw. "zmywacz".

Doskonały rozpuszczalnik wszelkich tłuszczów, olejów, żywic, nitrocelulozy, rozpuszczalnik paraloidu. Niezastąpiony produkt do odtłuszczania powierzchni przed malowaniem i klejeniem. Przydatny do rozcieńczania wyrobów nitrocelulozowych, tłuszczów, wosków, itp. oraz do mycia zabrudzonych pędzli i innych narzędzi.

Nasz produkt jest powszechnie i z powodzeniem stosowany w profesjonalnych studiach kosmetycznych w całym kraju.

Nie przepłacaj za piękne opakowanie, od nas otrzymujesz produkt najwyższej jakości i najczystszej postaci - 100% czysty aceton bez zbędnych domieszek i zapachów - 100% jakości, 100% zadowolenia. Polecany szczególnie dla profesjonalnych gabinetów kosmetycznych

Powrót do góry